Bloggbytte

  • Skrevet 02.07.2012 klokken 23:13 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Tenkte bare å gi beskjed om at jeg bytter blogg til www.hannesb.blogg.no

Dette gjør jeg av den enkle grunn at jeg ikke liker bloggnavnet på denne bloggen. 

 

Lykken er :

  • Skrevet 08.06.2012 klokken 22:43 i Blogg
  • Av NAVNET DITT
En fjelltur på et av Bergens syv fjell.

Line Mikkelsen ~

  • Skrevet 09.02.2012 klokken 16:36 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Fordi jeg er så snill, så lovet jeg supermannbestevennen min, Line at det første skikkelige innlegget her skulle handle om henne. Så det må jeg jo selvfølgelig holde !

Jeg møtte Line i oktober 2011, gjennom noen venner. Da hadde vi en koselig kveld, der vi så på film. High school musical, hvis jeg ikke husker feil.. Og vi ble da kjent med hverandre. Og denne lange, koselige historien om hvordan vi møttes, fortjener et smilefjes :)

Uansett. Line er en flott jente. Hun er veldig søt, pen, grei og kjempegøy å snakke med! Selv om vi bare har kjent hverandre noen måneder, så er hun en av de jeg føler jeg kan stole på og som jeg kan si hva jeg vil til. Og jeg er egentlig blitt ganske så glad i henne . Det eneste jeg ikke liker er at hun er så høy. Da føler jeg meg bare enda lavere..  Hun er heller ikke så flink til å sminke øyenbryn på folk. Men ellers liker jeg henne veldig godt!Det er jo umulig å ikke bli glad i denne skapningen da <3

-Hanne

Første innlegg.

  • Skrevet 08.02.2012 klokken 16:03 i Blogg
  • Av NAVNET DITT

Oioi! Jeg kan få sagt det! Den overskriften der sier nok alt om hvor fantastisk kreativ jeg er. Brukte veldig lang tid på å finne på hva jeg skulle bruke som overskrift, det er vell ganske lett å se? Burde fått nobelprisen i litteratur for den der.

Okei. Nå som jeg er ferdig med å slakte meg selv for min mangel på kreative overskrifter er det vel på tide å komme tilbake til saken. Etter å ha opprettet denne bloggen for mange måneder siden, har jeg endelig bestemt meg for å komme i gang. Bloggnavnet kommer av min mangel på kreativitet i gjerningsøyeblikket, jeg har derfor brukt den første bokstaven i to av navnene mine, Hanne og Solvik, i tillegg til året jeg ble født. Som sagt, ganske kreativ når det kommer til navn.

Men hvis man ser bort i fra mangelen jeg har på kreativitet når det kommer til overskrifter og bloggnavn, så kan jeg være ganske kreativ til tider. Jeg er veldig glad i å jobbe med hendene, og går blant annet på studiespesialiserende med formgivning. Jeg er veldig interessert i foto og jeg er en skikkelig Harry Potter fan. Og mer var det vell egentlig ikke å si om meg, akkurat nå.


Merker at jeg er ganske flink på å avslutte innlegg også.. Satser på at det blir bedre etter hvert!

-Hanne

Btw, er designet mitt like rart for de som leser, som det er for meg? var noe veldig rart med det...

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra Bergen, og er stolt over det.
Legg meg til som venn

Kategorier

Blogg / Bøker, filmer, musikk / Foto / Meningsløse ting /

Arkiv

Juli 2012 / Juni 2012 / Mai 2012 / April 2012 / Mars 2012 / Februar 2012 / Januar 2012 / Desember 2011 / November 2011 / August 2011 /
Dette er ett gratis design laget av Supertjej.blogg.no bloglovin
hits